Ons team

Langzaam maar zeker ontmoet ik steeds meer mooie mensen om samen jouw huisdier nog beter te kunnen helpen…

Enkele wil ik hieronder graag aan je voorstellen.

Viviane Miellet

Viviane Miellet

Holistisch Dierenarts

Marieke Elhorst

Marieke Elhorst

Hondentrimster

Mijn naam is Marieke Elhorst en ik heb ruim 35 jaar ervaring met het werken met honden. Deze ervaring heb ik voornamelijk opgedaan in mijn eigen hondentrimsalon in Oudorp.

Vorig jaar ben ik verhuist naar het mooie Schoorl en daar besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Na een ontmoeting met Viviane heeft zij mij de mogelijkheid gegeven om samen met haar team te mogen werken en een hondentrimsalon op te starten bij de ‘anderedierenarts’ praktijk.

Mijn kunde ligt uiteraard bij het knippen van honden, maar daarnaast trim ik ook honden die door omstandigheden niet meer naar een gewone hondentrimsalon kunnen.

Het helpen van bange en onzekere honden met hun vacht is mooi om te doen, omdat ik op die manier een hond weer zelfvertrouwen kan geven. Om dit te kunnen bereiken zijn er belangrijke omgangsregels die je als hondentrimmer moet hanteren bij de hond, waarbij respect naar de hond toe bij mij hoog in het vaandel staat. Dit alles heeft als doel om ervoor te zorgen dat uw hond weer vrij en blij rond kan lopen met een gezonde vacht.

Maak gerust een afspraak voor meer informatie of voor verdere kennismaking of advies.

Voor een intake afspraak zullen er geen kosten in rekening worden gebracht.

Nogmaals: een blije hond is voor mij alles!

Marieke Elhorst

Tynke de Winkel

Tynke de Winkel

Gedragsadviseur / Praktijkmanager

Mijn naam is Tynke de Winkel, eigenaresse van Personal care 4 animals. Met mijn bedrijf combineer ik mijn passie voor dieren met mijn ruime praktijkervaring en vele opleidingen over dieren. Mijn specialisatie richt zich op de hond, de kat en het konijn.

Geen mens is hetzelfde, maar dat geldt ook voor dieren. Oog voor het individuele dier is dus erg belangrijk! Dit is zeker ook van belang bij het opbouwen van een goede band tussen u en uw huisdier, want daar gaat het uiteindelijk om. Ik wil graag met het inzetten en delen van mijn persoonlijke zorg, ervaring en kennis een bijdrage leveren aan een uitstekende band tussen u en uw huisdier!

Het spreekt voor zich dat dieren altijd een belangrijke rol gespeeld hebben in mijn leven. In mijn jeugd, maar ook tijdens mijn studie en daarna bleven dieren een centrale rol in mijn leven spelen. Na acht jaar werk ervaring opgedaan te hebben in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid. In Barneveld heb ik de opleiding tot erkend Paraveterinair gevolgd. De opleiding tot kynologisch instructeur op de Martin Gaus Academie volgde en direct aansluitend heb ik de HBO opleidingen tot gedragstherapeut voor zowel hond als kat gevolgd. Ook heb ik de opleiding voor kattentrimmen zonder narcose afgerond. In 2013 heb ik de opleiding tot konijnendeskundige bij de Gaus Academie gevolgd.
Hierbij werd mijn interesse gewekt voor konijnen, waarna ik ook het konijnentrimmen zonder narcose heb opgepakt. Mijn kennis houd ik actueel en op peil door het volgen van specifieke nascholingen en workshops.

Niet alleen mijn werk geeft de nodige ervaring, ook thuis is er genoeg te beleven. Wij hebben thuis honden, katten en konijnen. Het leuke van het leven en werken met dieren is dat je nooit uitgeleerd raakt.

Bij Andere Dierenarts praktijk werk ik als zelfstandige, uiteraard wel in nauwe samenwerking met Viviane.

Tynke

www.personalcare4animals.nl

info@personalcare4animals.nl

telefoon 06-23828706

Norina Pauletta

Hondentrimster

"Al jaren werk ik met veel plezier met Norina Pauletta.

Ze heeft heeft haar Trimsalon voor honden in Santpoort, waar ik als reguliere dierenarts begon. Voorheen behandelde ik ook dieren in haar Trimsalon.

Norina Pauletta heeft naast 35 jaar ervaring als trimster, ook zelf geleerd blokkades in het lichaam van de hond te voelen. En weet als geen ander dat de vacht een weerspiegeling is van hoe goed een dier ‘in z’n vel zit’."

Viviane

Trimsalon Norina Pauletta
Bloemendaalsestraatweg 150D
Santpoort-Zuid

023-5377108

Masha Sanders

Veterinaire Natuurgeneeskundige

Masha Sanders komt voor klassiek homeopathie bij u thuis en geeft workshops in de praktijk.

Werkzaam in Alkmaar en omgeving

Klassieke homeopathie voor dieren

Massagetherapie voor paarden

Veterinaire natuurgeneeskunde

info@animalisnaturalis.nl