Drie onder 1 dak

verbouwing: aanbouw trimsalon, 3-onder-1-dak, lezingen en OpenDag

Letterlijk tussen de bedrijven door even bericht van ons.

Van ‘ons’ want we gaan met z’n drieën onder 1 dak werken.

De verbouwing is nu in volle gang en zaterdag 1 oktober zullen de “nieuwe deuren” (van 12-14uur) “open staan”.

* Maar eerst organiseren we, in samenwerking met The Health Factory, op dinsdagavond 6 september van18:30 tot 21:30 uur, een interessante lezing. Voor wie meer wil weten over al eeuwen oude maar juist nu zo goed toepasbare nano mineralen.

* Op zondag 25 september van 10:00 tot 16:30 uur zijn er nog een enkele plekken beschikbaar bij de workshop Diercommunicatie.

Even voorstellen:

*Tynke de Winkel

Tynke is kynologisch instructeur en geeft daarnaast gedragsbegeleiding voor honden. Na jarenlang trainingen te hebben gegeven bij een hondenschool in Zuid Holland, start ze nu in samenwerking met Stichting Therapiehonden Nederland de trainingen in Schagerbrug op vrijdagmiddag. Deze trainingsmethode is vooral gericht op het vergroten van de binding met de hond en het herkennen van gedrag bij honden. Én heel belangrijk, zo leert de hond de juiste keuze te maken in diverse situaties dankzij de steun van jou als eigenaar.

Voor meer informatie kunnen jullie contact met Tynke opnemen op nummer 0623828706.

*Marieke Elhorst

Marieke heeft ruim 35 jaar ervaring met het werken met honden. Ze heeft deze ervaring voornamelijk opgedaan in haar eigen hondentrimsalon in Oudorp.

Nu ze verhuisd is naar het mooie Schoorl gaat ze hier een nieuwe uitdaging aan.

Naast het knippen van alle hondenrassen werkt ze met veel geduld vanuit haar hart om ook die honden te helpen die wat bang of onzeker zijn. Haar doel is ervoor te zorgen dat je hond weer vrij en blij rond kan lopen met een gezonde vacht.

Marieke is, ook voor vrijblijvende kennismaking, telefonisch te bereiken op 06-19915343

——————————————————————-

Dinsdag 6 September 2016

Lezing Nanomineralen van 18.30 – 21.30 uur

Aanmelden voor deze lezing : lezing@anderedierenarts.nl

Entree 5 euro incl. drankje en tegoedbon

Nano mineralen, redders van onze gezondheid?

Wat zou Paracelsus (1493-1541), een beroemd maar tevens controversieel arts, theoloog, alchemist en astroloog, blij zijn geworden van Nano.

Dat mineralen een goede werking op de algehele menselijke gesteldheid hebben wist hij al in beeld te brengen. Nu, eeuwen later, zijn we in staat deze mineralen in zulke kleine deeltjes te splitsen (Nano = miljoenste deeltje van een millimeter = nog kleiner dan colloïdaal ) dat het geen suspensie meer is, maar een oplossing.

De werking berust uiteindelijk op een trillingsfrequentie (zeta potentieel) en daarmee komen we op het pad van de kwantumfysica (alchemie?). Met Nano wordt de afgifte van neurotransmitters verhoogd. Dat is de chemische communicatie tussen lichaamscellen. Naast communicatie via neurotransmitters bestaat er ook de communicatie via fotonen, dat zijn lichtdeeltjes. Nano edelmetalen geleiden ook fotonen.

Nano mineralen zijn zo klein en zuiver dat ze direct in de bloedbaan worden opgenomen. Ze zijn opgelost in het zuiverste water, smaak en geurloos, bevatten geen vulmiddelen en worden bewaard in het best conserverende en harmoniserende glas: donker violet glas.

Nano zilver is een natuurlijk antibioticum dat al sinds de oudheid gebruikt wordt. Je kunt het inzetten bij ooginfecties, blaasontstekingen, huidklachten, (open) wonden, keelpijn, griep, vaginose en nog veel meer!

Nano goud bevordert bewustzijn en neurotransmitters als dopamine wat een opgewekt gevoel geeft en meer focus en helderheid. Ook remt het ontstekingen in gewrichten en zenuwcellen.

Nano platina stimuleert alpha golven in de hersenen (verstoord door o.a. straling van mobiele telefoons) en verbetert coördinatie. Ook reguleert platina het hormonale systeem, bv. bij pms of schildklierklachten.

Nano magnesium dringt diep door in zenuwweefsel en hersencellen, waar het pijn en stress verlicht en nieuwe energie geeft.

Nano ijzer verhoogt tot 6 x zo snel de bloedwaardes van lage ferritinegehaltes.

Nano zink herstelt huid en slijmvliezen en dringt ook door tot in het oog, waar het verbeterd oogzicht geeft.

Leer waarom deze nieuwe generatie aan mineralen en edelmetalen goed voor je gezondheid zijn en ontdek zelf de snelle werking ervan met onze proeverij.

——————————————————————-

Zondag 25 september

Workshop Diercommunicatie 10:00 – 16:30 uur

Aanmelden voor deze lezing : workshop@anderedierenarts.nl

Entree: €98,00 samen met je hond, incl. biologische lunch en hapjes

Altijd al willen weten wat je huisdier zegt?

Als hij/zij nou eens zou kunnen praten…

Wat hebben dieren en gezondheid met elkaar te maken?

Doe ik het wel goed met mijn dieren?

Neem je vragen én je dieren mee naar

De Workshop Diercommunicatie onder leiding van diercommunicator / natuurgeneeskundige Maria Dalmeyer: Goldbridge klik hier

——————————————————————-

Zaterdag 1 oktober

Open Dierendag en Feestelijke opening van de Trimsalon van 12:00 – 14:00 uur

Jullie zijn welkom om kennis te komen maken, rond te kijken en een drankje te nuttigen.

In verband met de verbouwing en diverse opleidingen kan het zijn dat de praktijk minder goed bereikbaar is. Daarna kunnen we jullie nog beter van dienst zijn.

Wellicht tot binnenkort!

Met vriendelijke groet,

Viviane

NIEUWSBRIEF SEPT 2016
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *