Educatie

Natuurlijk helpen wij jou en je dier graag als er iets speelt. Of dit nou iets recents is of dat het al veel langer speelt.
Maar hoe fijn is het als je zelf al wat kan doen?
Als je zelf leert waarnemen waar de verstoringen zitten en hoe je deze met behulp van onder andere acupressuur kan behandelen.
Wat de hedendaagse kijk op gedrag en gezondheid bij huisdieren is en wat de gezondheids- of gedragsissues vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde betekenen.

Hoe gedrag samenhangt met gezondheid.

Om eigenaren deze tools te bieden zijn wij in 2018 gestart met de VIVITY-Academy. Vanuit de VIVITY worden regelmatig workshops en lezingen gegeven, door ons of door gastdocenten. Naast het seminar, is er een jaarprogramma over ‘de impact van emoties en trauma’s bij huisdieren’. Zoals in de praktijk benaderen we dit vanuit de Westerse Wetenschap en Oosterse Wijsheden. Ben je geïnspireerd om meer uit de Oosterse Wijsheden voor jezelf te halen, dan is ‘de Vijf Kleuren en Klanken van de Tao’ wellicht iets voor jou. Energie werk voor jou en je huiddier? Dan is ‘Reiki voor dier en mens’ iets voor jou. En er komt meer, veel meer. Jezelf verder ontwikkelen is een goede basis voor een nog gelukkiger en gezonder leven samen met je (honden)maatje.

Klik op de knop voor het actuele aanbod van de VIVITY Academy

Vivity Academy